sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis

Karsti kūpināts siers ar ķiplokiem un garšaugiem



Tātad ņemam kādu cieto sietu (labāk asāku sieru es ņēmu Edam) sarīvēt uz rupjās rīves, pievienot saspaidītus ķiplokus un smalki sakapātus zaļumus (kādi nu kuram patīk), sliktākā gadījumā var arī kaltētus zaļumus.

No divām folija kārtām veidojam taisnstūra formas bļodiņu ar augtām malām, stūrus var nostiprināt ar zobubakstāmajiem kociņiem, lai neizjūk. Ieliekam trauka siera masu un kūpinam 30 -40 grādos, no 30 - 90 minūtēm. Gatavo produktu (vēl karstu) atdalam no trauka (tas nav grūti) un sarullējam rulletē un cieši satinam rulleti tanī pašā folijā un atstājam uz kādu stundu.

Tad attinam, griežam un baudam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru