Žāvēšana un kūpināšana ir tik populāra, ka par to ir sarakstītas dziesmas un dzejoļi, kas slavina šo tradīciju, tādēļ lai apvienotu visu informāciju un cilvēkus, kuri kūpina un mīl kūpinājumus radījām šo mājas lapu. Būsim priecīgi visiem biedriem, kuri palīdzes citiem ar padomu, ko, kā un kad kūpināt :)
sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis
Karsti kūpināts siers ar ķiplokiem un garšaugiem
Tātad ņemam kādu cieto sietu (labāk asāku sieru es ņēmu Edam) sarīvēt uz rupjās rīves, pievienot saspaidītus ķiplokus un smalki sakapātus zaļumus (kādi nu kuram patīk), sliktākā gadījumā var arī kaltētus zaļumus.
No divām folija kārtām veidojam taisnstūra formas bļodiņu ar augtām malām, stūrus var nostiprināt ar zobubakstāmajiem kociņiem, lai neizjūk. Ieliekam trauka siera masu un kūpinam 30 -40 grādos, no 30 - 90 minūtēm. Gatavo produktu (vēl karstu) atdalam no trauka (tas nav grūti) un sarullējam rulletē un cieši satinam rulleti tanī pašā folijā un atstājam uz kādu stundu.
Tad attinam, griežam un baudam.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru