Žāvēšana un kūpināšana ir tik populāra, ka par to ir sarakstītas dziesmas un dzejoļi, kas slavina šo tradīciju, tādēļ lai apvienotu visu informāciju un cilvēkus, kuri kūpina un mīl kūpinājumus radījām šo mājas lapu. Būsim priecīgi visiem biedriem, kuri palīdzes citiem ar padomu, ko, kā un kad kūpināt :)
trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis
Bebra desas
Uz 10kg gaļas liek:
vismaz 3 kg cūkas speķi, 170g sāls, 70g cukura, 30g malto piparu, 1,5 litrus ūdens, ķimenes un ķiplokus gan pēc savas izvēles un garšas.
Garšvielas sajauc ar ūdeni, lai cukurs un sāls pilnībā izkūst un tikai tad pievieno gaļas masai. Kad gaļa samalta un visas garšvielas ir pievienotas, to visu ļoti rūpīgi ar mikseri samaisa un liek vēl vismaz uz 24 stundām ievilkties.
Tad pilda izskalotās zarnās un liek kūpināt.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru