Žāvēšana un kūpināšana ir tik populāra, ka par to ir
sarakstītas dziesmas un dzejoļi, kas slavina šo
tradīciju, tādēļ lai apvienotu visu informāciju un
cilvēkus, kuri kūpina un mīl kūpinājumus radījām
šo mājas lapu. Būsim priecīgi visiem biedriem,
kuri palīdzes citiem ar padomu,
ko, kā un kad kūpināt :)
Pages - Menu
▼
Pages
▼
trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis
Karsti kūpinātas zivis
Šinī gadījumā zivis tiek kūpinātas 70-160 g C lielā temperatūrā, bet pats kūpināšanas process ilgst no pusstundas līdz 2 stundām. Šādi pagatavotām zivīm ir īpatnējs aromāts, bet šīs zivis ir ar zemu sāls koncentrāciju, tai pat laikā ļoti sulīgas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru