Žāvēšana un kūpināšana ir tik populāra, ka par to ir
sarakstītas dziesmas un dzejoļi, kas slavina šo
tradīciju, tādēļ lai apvienotu visu informāciju un
cilvēkus, kuri kūpina un mīl kūpinājumus radījām
šo mājas lapu. Būsim priecīgi visiem biedriem,
kuri palīdzes citiem ar padomu,
ko, kā un kad kūpināt :)
Pages - Menu
▼
Pages
▼
trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis
Auksti kūpinātas zivis
Zivis tiek kūpinātas 20-40 oC temperatūrā un kūpināšanas process ilgst no 15-16 dienām. Šādas zivis ir iespējams ilgi uzglabāt, jo tās satur daudz sāls. Šādā veidā parasti tiek apstrādātas treknas un sālītas zivis.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru